“Wij wisten dat er een groot gebrek was aan rubbing alcohol. Daar hebben wij op ingespeeld. Wij hebben in deze crisis periode gedacht om iets goeds te doen voor de gemeenschap”. De woorden van Faroek Khodadin, vertegenwoordiger van Hatramij NV.

Het bedrijf heeft in de afgelopen periode het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, s ’Landshospitaal, Sint Vincentius Ziekenhuis, Diakonessenhuis en Regionaal Ziekenhuis Wanica voorzien van de hoognodige sanitizers.

“Wij hebben gedacht aan de artsen, zusters en broeders die in de frontlinie staan. Die zijn de mensen die een deel van hun leven riskeren door in contact te zijn met mensen die het corona-virus oplopen. Dit was nodig omdat deze mensen dit product het meest gebruiken”, aldus de heer Khodadin.

De donaties kwamen toevallig ook op het moment aan waarop Hatramij NV haar 65 jarig bestaan heeft mogen herdenken. Hatramij, opgericht in 1956, is een lokaal bedrijf dat merkproducten voor consumenten en professionals op de markt brengt met een winkel in Paramaribo en een bijkantoor in Nickerie. Hatramij, met het hoofdkantoor te Dijkveld, in Suriname, vertegenwoordigt ‘s werelds bekendste consumentenmerken, waaronder Sunshine Snacks, YEP, BIC, BOP, Apollo, Sunshine Cornflakes, Cole Cold, KDK, Brabantia, Milkana, Fructus, Perreira, Aldor, GoodKnight, Cory, Viking , Samurai, Imusa, Devon, Britannia, Eva, Lanher en nog veel meer. Het bedrijf vermarkt en distribueert ook haar eigen producten. Deze producten omvatten Protec Steamorub, Creolina en meer.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?