Assuria biedt haar klanten nu ook de mogelijkheid om de premie online te betalen door middel van Uni5Pay+. De Uni5Pay+ App is een virtuele portemonnee waarmee u op een veilige en makkelijke manier lokaal en internationaal betalingen kunt verrichten. Het is toegankelijk voor een ieder met een smartphone. Download de Uni5Pay+ App uit de Google Playstore (Android) of App Store (iOS). Registreer vervolgens uw gegevens in de App. Nadat u zich heeft geregistreerd kunt u met de Uni5Pay+ App eenvoudig betalingen verrichten.

De Uni5Pay⁺ betaalapps zijn producten van Unified Payment Platform Suriname (UPPS), waarvan Telesur partner is. Betalingen zijn mogelijk van particulier tot zakelijk en personen kunnen elkaar onderling geld toesturen. Met je smartphone wordt een QR-code gescand. De ontvanger kan meteen zien dat het bedrag in zijn e-wallet of digitale kassa is terechtgekomen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?