AZPAS International Platinum biedt een wereldwijde dekking voor medische zorg, met uitzondering van dekkingen in de Verenigde Staten van Amerika en het land van residentie Suriname of Guyana. Acute medische kosten tijdens uw kortstondig verblijf in de Verenigde Staten van Amerika kunt u meeverzekeren middels de US Emergency Rider.

Enkele voordelen van AZPAS International Platinum:

  • Termijnbetaling per kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks
  • Relatief laag Eigen Risico
  • Uitgebreid netwerk van dienstverleners in de medische zorg

Voor meer informatie, maak contact met onze afdeling Corporate & Special Accounts via het telefoonnummer (+597) 473400 of stuur een e-mail naar  corporate.specialaccounts@assuria.sr

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey