Voor het eerst in zijn 102-jarige geschiedenis wordt de 109e zitting van de Internationale Arbeidsconferentie virtueel gehouden, als gevolg van de veranderingen die zijn opgelegd door de COVID-19-crisis. Van 7 tot 19 juni komen meer dan 4000 afgevaardigden die regeringen, werknemers en werkgevers uit 187 IAO-lidstaten vertegenwoordigen online samen om de wereld van werkkwesties te bespreken, waaronder een mensgericht herstel van de pandemie. Suriname doet ook dit jaar mee. Zowel de overheid, vakbeweging als VSB zijn erbij ( dit keer in grotere gegallen).

Namens de VSB doen mee Malty Dwarkasing, Genevieve Sairras, Helen Doelwijt, Steven Mac Andrew en Kamlesh Ganesh.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey