De ontwikkelingen rond het Covid-19 virus maakt het voor bedrijven dagelijks uitdagend optimaal bereikbaar te zijn. Het aanpassen van de werkomgeving en manier van communiceren is hierdoor noodzakelijk. RPBG helpt u meedenken aan oplossingen die zorgen voor efficiëntie van uw bedrijf om zo uw dienstverlening naar uw klanten toe te continueren ondanks de ontwikkelingen van het Covid-19 virus.

Wij hebben de perfecte oplossing voor thuis- en mobiele werkers om de communicatie tussen u, uw personeel en uw klanten kwalitatief te onderhouden tegen minimale kosten. Denk hierbij aan vanuit elke plek communiceren via de telefoon zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hoge belkosten of bij een onverwachte total lockdown het werk stagneert.

Wilt u graag meer weten over deze oplossing? Spreek vandaag nog één van onze IT specialisten op het nummer 433932 of mail naar info@rpbg.net. Voor support heeft de RPBG de juiste expertise in huis voor elk ICT gerelateerd probleem.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey