De Groep Hout binnen de VSB heeft  op 10 juni 2021, op haar Groepsvergadering een besluit genomen over de voortgang van de trekkers binnen de groep. De heer Benito Chin Ten Fung is wederom tot Groepsvertegenwoordiger terwijl de heer Cees Dilweg is benoemd tot Plaatsvervangend Groepsvertegenwoordiger. Deze benoemingen zijn statutaire verplichtingen waar elke groep/sector binnen de VSB zich aan moet houden. Om de twee jaren worden er groepsvertegenwoordigers aangewezen, die namens de groepen zitting nemen in het Bestuur van de VSB.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey