Ons lid Dana Heavy Equipments Parts NV tracht al sinds de uitbraak van de Covid-19 pandemie in Suriname haar bijdrage te leveren. Volgens directeur Nasser Dahoe wordt er middels voorlichtingsmateriaal getracht zoveel als mogelijk voorzichtigheid te bieden aan burgers.

“Toen corona uitbrak, begonnen wij met preventie boodschappen, posters, beeldboards, radio programma (elke dag halfuurtje op de radio). Het uitgangspunt was simpel: Als ik kan voorkomen dat tenminste één persoon geen corona krijgt, dan ben ik tevreden”, vertelt de heer Dahoe.

Nu de situatie anders is, probeert het bedrijf haar bijdrage op te voeren. “We zijn nu begonnen met een poster campagne en stickers. Op 17 juni zijn wij begonnen met het delen en overhandigen van voorlichtingsstickers aan prominente figuren. Bewustwording wordt veel groter als je prominenten erbij betrekt”, meent de heer Dahoe.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey