De Stichting voor de Rechtsorde in Suriname (SRiS) heeft als één van haar doelstellingen, naast het onderhouden van een informatieve website, het uitgeven van juridische literatuur en wetgevingsproducten. In dat kader heeft SRiS de tweede bundel uitgeven te weten de “SRiSbundel Financiële wet- en regelgeving”.

De eerste bundel “SRiSbundel Arbeidswet- en regelgeving” is in 2020 uitgekomen. Deze bundel is ook nog bij haar verkrijgbaar.

SRiS heeft besloten financiële wet- en regelgeving te bundelen omdat het financieel recht als functioneel rechtsgebied de afgelopen jaren steeds meer vorm heeft gekregen. De laatste jaren heeft die ontwikkeling, mede vanwege de bestrijding van het witwassen vanuit misdrijf verkregen gelden en het financieren van terrorisme en andere vormen van misdaad, dan ook een enorme vlucht genomen.

De “SRiSbundel Financiële wet- en regelgeving” bevat de financiële regelgeving voor zowel de private als de publieke sector en is behalve voor overheid, bedrijfsleven en vakbeweging, tevens bedoeld voor economie- en rechten studenten en -docenten, praktijkjuristen en de financiële beroepen. Ook wetgevingsjuristen kunnen vanuit hun taakstelling goed gebruik maken van deze bundel. In de wetten in deze bundel zijn ook deze keer weer de wetswijzigingen verwerkt en zijn de memories van toelichting opgenomen.

De bundel kost SRD 400,–

Studenten kunnen de bundel op vertoon van hun studentenpas aanschaffen voor SRD 300,–.

De “SRiSbundel Financiële wet- en regelgeving” is op werkdagen tussen 9 en 15 uur te verkrijgen bij de Stichting voor de Rechtsorde in Suriname.  Frederik Derbystraat nr. 13 (voor de kruising met de Nassylaan)

Mobielnummer (+597)8932260.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey