De VSB heeft op 14 juli 2021 een kennismakingsonderhoud gehad met de Caribbean Chamber of Commerce in Europe (CCCE). CCCE is opgericht door een team van zakelijke professionals uit België, Frankrijk en Nederland die werkzaam zijn in de particuliere sector, als reactie op de behoefte aan marktinformatie en ondersteuning voor een onafhankelijke, niet-politiek gerelateerde, door de particuliere sector geleide organisatie die Caribische bedrijven voorziet met logistieke ondersteuning voor bedrijfsontwikkeling in het VK/Europa.

CCCE streeft er ook naar om investeringen vanuit het VK/Europa te stimuleren om de economische groei voor het Caribisch gebied te stimuleren, aangezien er nog steeds behoefte is om krachten te bundelen en het Caribische merk op de voorgrond te brengen van zowel publieke als private organisaties en bedrijven in Europa. Dit kan alleen worden bereikt door consistente en uitgebreide promotie-inspanningen, over alle politieke scheidslijnen en taalbarrières die inherent zijn aan onze diverse regio.

Het gesprek werd gevoerd door vertegenwoordiger Jo Spalburg. Aan de kant van de VSB waren aanwezig, voorzitter Bryan Renten, Bestuurslid Jan van Charante, en namens het Bureau directeur Malty Dwarkasing en Senior Beleidsmedewerker Kamlesh Ganesh. Er is bij deze kennismaking afgesloten met afspraken over vervolggesprekken waarin mogelijke partnerschappen verder besproken worden.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey