De publicatie ‘Introduction to the Labour Legislation in Suriname’ omvat een eenvoudige omschrijving in het Engels van de arbeidswetten die in Suriname van toepassing zijn. Eerder verscheen de inhoud in de tweetalige ‘Guide Labour Legislation Suriname’ in 2011. In 10 jaar zijn er veel arbeidswetten bijgekomen. Ook is er Surinaamse rechtspraak geweest die betrekking heeft op de Surinaamse wetgeving. Het boek van 246 pagina’s is heel nuttig voor met name bedrijven die zaken doen met buitenlandse partners. In 24 hoofdstukken is de complete arbeidswetgeving van Suriname uiteengezet die betrekking hebben op het het civiele recht, de sociale zekerheid, de arbeidsomstandigheden (veiligheid, gezondheid en welzijn), de arbeidsvoorwaarden en de arbeidsmarkt. Ook wordt vooruit geblikt om wetgeving die in voorbereiding is en in de toekomst mogelijk in werking kan treden. De auteur van het boek is Glenn Piroe. Geïnteresseerden kunnen een exemplaar aanschaffen op het Bureau van de VSB. 

Voor meer informatie, bellen op 475287 of mailen naar info@vsbstia.org

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?
Create your own user feedback survey