Lucky Store heeft op 27 juli na een lange periode van voorbereidingen een zeer succesvolle Covid-19 vaccinatiedag georganiseerd in haar eigen store. Lucky Store wilde namelijk haar personeel tegemoet komen door de vaccinatiemogelijkheden dichterbij huis te brengen. Tegelijkertijd was de focus ook gericht op de klanten van Lucky Store.

“Wij wilden het voor onze klanten ook makkelijker maken. Men kon de stad binnenstappen en onder zeer gunstige omstandigheden gevaccineerd worden”, vertelt Luck Store directeur Conrad Issa.

Hoe ging het er aan toe?
De mensen kwamen aan bij de Store, werden ontvangen, snel geholpen en kregen tijdens de 15 minuten observatie periode ook een hapje en een drankje. Vervolgens mocht men een lot in een doos gooien om een kans te maken op het winnen van een televisie. De klanten ontvingen ook een rode (green) bag van Lucky Store welke zij introduceert ter vervanging van single used plastic. Op die dag kwamen de gevaccineerde klanten ook in aanmerking voor 5% korting op alles wat men in de Store kocht.

“De promotie is ruim een week van tevoren begonnen. We hebben er heel veel tijd, geld en moeite in gestopt. Ik denk dat het plezierig maken wel heeft bijgedragen aan de 420 vaccinaties die wij hebben gehaald”, vertelt de heer Issa.

Op Lucky Store werd vanuit de autoriteiten een beroep gedaan om zo een vaccinatiedag te herhalen, gezien dit soort activiteiten wel de doelgroepen bereiken die iets achterlopen op vaccinatie. Na een evaluatie van de gerealiseerde kosten zal worden besloten als het mogelijk is zo een vaccinatiedag te herhalen.

Lucky Store heeft een maandenlange samenwerking met het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Van het transporteren van zuurstof tot het ondersteunen als vrijwilligers, is er steeds getracht een bijdrage te leveren. “De vaccinatiedag is gewoon in het verlengde hiervan. Dit zodat wij zo snel als mogelijk een groot deel van de samenleving kunnen helpen vaccineren. Alles wat wij kunnen doen, direct of indirect, zullen wij blijven bijdragen”, aldus de heer Issa.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?