De uitgebreide Casco Werkmaterieel Verzekering biedt onder andere dekking tegen veel voorkomende schades, zoals het omvallen van werkmaterieel en schade door aanrijding, aanvaring, in het water geraken en wegzinken van uw werkmaterieel. Ook diefstal van onderdelen, brand en ontploffing in de cabine vallen onder de dekking van deze verzekering, evenals schade als gevolg van vallend gesteente. Verhuurt u uw werkmaterieel? Dan zijn de schades eveneens gedekt.

De verzekering bevat daarnaast dekkingen die ervoor zorgen dat u na schade zo snel mogelijk weer verder kunt werken. Zo wordt het vervoeren van uw beschadigd werkmaterieel naar de reparateur vergoed en kunt u op kosten van Assuria vervangend werkmaterieel huren. Eventuele berging en opruiming van beschadigd werkmaterieel zijn meeverzekerd in de Casco Werkmaterieel polis. Vraag onze experts naar de voorwaarden.

Te verzekeren objecten:

  • Rollend werkmaterieel zoals graafmachines, combines, hijskranen, tractors, bulldozers, verreikers, walsen.
  • Niet rollend werkmaterieel zoals compressors, aggregaten, grasmaaimachines, bouwketen, houtversnipperaars.

De voordelen van de Casco Werkmaterieel Verzekering:

  • Vergoeding van schade ontstaan door verhuur van het werkmaterieel zonder machinist
  • Vergoeding van kosten voor huur vervangend werkmaterieel
  • Vervoerskosten voor het vervoeren van kapotte werkmaterieel naar de dichtstbijzijnde reparatie-inrichting in Suriname

Voor meer informatie over Casco Werkmaterieel Verzekering click hier

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?