On behalf of the U.S. Embassy Paramaribo Political-Economic Section we  would like to inform you of an opportunity that may be of interest to our members.  The U.S. Trade Development Agency has announced a call for proposals under the Global Partnership for Climate-Smart Infrastructure in the energy and transportation sectors.   

Please find the call for proposal here with more detailed information on the requirements and how to apply:  https://ustda.gov/wp-content/uploads/GCP-Call-for-Initial-Proposals_FINAL.pdf.  Please note the deadline to submit proposals is August 31, 2021.

This call for initial proposals is part of USTDA’s Global Partnership for Climate-Smart Infrastructure, which supports the development of clean energy and transportation infrastructure projects in developing and middle-income countries. Overseas project sponsors and U.S. companies are invited to propose project preparation activities for USTDA’s grant funding support, including feasibility studies, technical assistance and pilot projects, that advance the Agency’s dual mission of promoting U.S. jobs through exports and sustainable infrastructure in emerging markets. 

USTDA generally provides grant funding for project preparation activities in the range of US$500,000 to US$1,500,000. These activities support the development of large-scale infrastructure projects that often have implementation financing requirements in the range of US$40 million to US$1 billion. 

De olievondsten voor onze kust en de economische groei die  daar een gevolg van zal zijn, betekenen veel voor Suriname.  Wil je weten wat de impact is op jouw onderneming? Meer weten? ► https://lnkd.in/ezTqb3j

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?