Wie jarig is trakteert, een gebruik dat niet alleen geldt voor personen maar zeker ook voor bedrijven. DOOR International viert dit jaar haar 40e jubileum. Reden genoeg voor haar Surinaame partner Organizational Transformers NV (OTNV) om ook in Suriname het bedrijfsleven te “trakteren”. De traktatie; de gratis “40/40 Million Dollar workshop for Company leaders”.

Het trainings- en adviesbureau DOOR werd in 1981 opgericht door Bart van Luijk, die met zijn pakkende trainingsprogramma’s al gauw uitgroeide tot een begrip in Nederland. Elf jaar na oprichting betrad het bedrijf de internationale markt met een franchise- en partnermodel dat resulteerde in een enorme groei.

In 1996 kocht Hughes Training International (een dochteronderneming van General Motors) de rechten over van DOOR Training International. De internationale groei van het DOOR netwerk kon op deze manier worden doorgezet. In 2002 vond een buy-out plaats door de huidige CEO van DOOR International Ricardo Lillo. De organisatie wordt sedertdien geleid vanuit Wiesbaden in Duitsland.

Met consultants, trainers en coaches in meer dan 100 landen kan DOOR International gerust een multinational worden genoemd op het gebied van organisatie(cultuur) ontwikkeling. Haar kracht is vooral te zien aan de imponerende lijst van klantrelaties bij wie DOOR collega’s over de gehele wereld over de vloer komt, waaronder Ford, Merck AG, Johnson & Johnson, Thermo Fisher, Abbott, Urenco, Petronas. Gebruikmakend van de beproefde Accountability Methodologie worden met succes verandertrajecten uitgevoerd die de organisatiecultuur, het strategisch vermogen en het leiderschap van genoemde bedrijven sterk verbeterd.

In Suriname worden deze trajecten bij meerdere bedrijven uitgevoerd door de enige officiële partner van DOOR International, OTNV (Organizational Transformers N.V). De samenwerking met DOOR International was voor OTNV een vanzelfsprekende zet, niet alleen ethisch verantwoord, maar vooral ook omdat, met het oog op groei, het een logische vervolgstap is om officiële partnerschappen aan te gaan met de grote namen in de wereld van organisatieontwikkeling. Naast DOOR International is OTNV in Suriname ook de enige licensed partner van Ken Blanchard en Partners in Leadership en heeft zij een officiële affiliatie met John Maxwell. Hiermee biedt OTNV aan bedrijven in Suriname een breed portfolio aan consulting, training en coaching diensten gericht op het uitvoeren van cultuur- en strategie verandertrajecten.

Wie jarig is trakteert

Met 40 jaar klantensuccesen en verbindingen in haar rugzak stelt DOOR International samen met partner OTNV 40 Surinaamse bedrijven in de gelegenheid zich op te geven voor een gratis workshop gericht op het directie- en managementteams van bedrijven. Deze 3 uren durende workshop wordt ook wel de “million dollar workshop” genoemd, omdat het vele bedrijven wereldwijd heeft geholpen strategische gaps en oorzaken daarvan helder in kaart te brengen en een actieplan te ontwikkelen voor het wegwerken van deze gaps.

VSB leden krijgen bij deze 40/40 actie van OTNV de eerste keus; registreer via www.doortraining.sr voor deze workshop en bezoek de website voor meer informatie hierover. De Million Dollar workshop zal wellicht niet voor elk bedrijf die eerste (of volgende) miljoen dollar opleveren, maar het zal wel zeker resulteren in een sterke groei van de organisatie richting realisatie van de bedrijfsdoelen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?