Jongeren stimuleren om energie te stoppen in een mooiere wereld door het milieu schoon te houden. Daar draait het allemaal om bij de schenking van  10 recycle bakken aan scholen in de Tout Lui Faut-en Dijkveld gemeenschappen door Staatsolie Maatschappij Suriname NV

“Binnen Staatsolie hebben wij een CSR-beleid (sustainability). Wij hebben een belofte gemaakt dat wij ook een bijdrage gaan leveren aan een mooie toekomst”, zegt Staatsolie. Binnen dit beleid zijn er 4 gebieden met betrekking tot het faciliteren van de welzijn gedachten. Een daarvan is milieu, waar dit project mee te maken heeft.

De recycle bakken zijn een manier om het milieubewustzijn te vergroten en spelen een belangrijke rol bij het verminderen van rondzwervend vuil op de scholen. Stichting Support Recycling Suriname is aangetrokken voor de productie. Staatsolie heeft met hen een onderhoudscontract tot een jaar na de schenking. Na dit jaar vindt er een evaluatie en eventuele bijstelling plaats.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?