Beseft u hoe belangrijk een goede pensioenplanning is? Heeft u het vooruitzicht om na uw pensioen te leven zoals u dat graag wenst? Het blijft natuurlijk een uitdaging om te kunnen vaststellen hoe uw uitgavenpatroon eruit zal zien.

Zorg ervoor dat u voldoende kapitaal opbouwt om uw huidige levensstijl na uw pensioen voort te kunnen zetten. Met de Assuria Pensioenverzekering kunt u zelf de pensioenleeftijd en de hoogte van uw uitkering bepalen. Ook bent u verzekerd van een gegarandeerd inkomen op uw oude dag.

Voordelen van de Assuria Pensioenverzekering:

  • De verzekering kan in SRD en USD worden afgesloten
  • U bepaalt zelf de hoogte van uw maandelijks aanvullend pensioen vanaf de pensioendatum
  • Nabestaandenpensioen (partner/kind) kan ook meeverzekerd worden
  • Uitkering op de einddatum is gegarandeerd, ook bij tussentijds overlijden of arbeidsongeschiktheid

van de premiebetaler

  • De pensioenleeftijd bepaalt u zelf

Waarvoor bent u verzekerd?

  • Aanvullend pensioen

Vraag aan

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?