Gelegen in het houten stadscentrum van Paramaribo, staan de deuren van de Young Professionals Cafe – Ypcafe, , sinds 30 augustus open voor jongvolwassenen (en alle anderen) die open staan ​​voor innovatie, diversiteit, creativiteit en ambitie.

Op zaterdag 28 augustus vond de officiële opening plaat. Ypcafe faciliteert jonge professionals in hun professionele, creatieve en levensdoelen door evenementen te organiseren rond onze drie pijlers Visie, Netwerken en Ondernemen.

Een nieuw inspirerend concept speciaal voor young professionals! Het initiatief van YPC komt van Bryan van ‘t Kruys, creatief ondernemer. In zijn visie om mensen te verbinden en reflecterend op de afgelopen 1,5 jaar waarin we onze sociale beperkingen hebben ervaren, besefte hij dat met name de jongeren zich hierdoor minder snel konden ontwikkelen. Er zijn circa 9.000 HBO/Adek studenten en ingeschat zo’n 20.000 young professionals. Dit is circa 20% van onze arbeidsmarkt in de private en publieke sector. Deze groep is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van processen, projecten, (eigen) bedrijven en de invulling van strategische en expert functies nu en in de toekomst.

Alembo wilde hieraan bijdragen en daarvoor is in nauwe samenwerking met young professionals van Alembo het Young Professionals Cafe – YPCafe ontwikkeld. Het Cafe is designed met een moderne look&feel, signature food en drinks.

Op woensdag, vrijdag en zondag worden events georganiseerd die als thema gelinkt zijn aan Visie-ontwikkeling, Netwerken en Ondernemerschap. Young Professionals kunnen zich registreren (gratis) als lid via de website www.ypcafe.sr.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?