Op donderdag 9 september 2021 heeft het Bestuur van de VSB een zeer interessant/ vruchtbaar  gesprek gehad met Peter Bongaerts en Jannes van der Velde van DECP om de positie van het bedrijfsleven als werkgever te versterken en verder te moderniseren. Dutch Employers’ Cooperation Programme (DECP) is in 2006 opgericht door het ministerie van Buitenlandse Zaken en werkgeversorganisatie VNO-NCW. DECP richt zich op het versterken van werkgeversorganisaties in opkomende landen met als doel bij te dragen aan de verbetering van het ondernemingsklimaat. Nederlandse werkgeversorganisaties en het ministerie van Buitenlandse Zaken hebben het initiatief genomen om DECP op te richten omdat zij vinden dat goed functionerende bedrijfsorganisaties een bijdrage kunnen leveren aan duurzame economische ontwikkeling in de partnerlanden. VSB heeft een lopende samenwerking met DECP. Namens de VSB waren aanwezig de Ondervoorzitter WIlfred Baldew en de Bestuursleden Dimitri Lemmer, Arianne de Bye en Hans Hiralal.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?