Nasser Dahoe, eigenaar van Dana Heavy Equipment Parts N.V., tracht een bijdrage te leveren aan het nationaal welzijn in Suriname door medeburgers middels posters en stickers te motiveren zich te laten vaccineren tegen het covid-19 virus (Coronavirus).

Het coronavirus heeft Suriname al langer dan een jaar in zijn greep en de sociale en economische gevolgen hiervan zijn niet uitgebleven. “Aanvankelijk was ik zelf huiverig om me te laten vaccineren, maar ik heb vrienden en kennissen verloren aan dit virus en dit heeft mij aan het denken gezet”, zegt Dahoe.

Als een Lion ondersteunt hij ook de internationale doelstelling van de club en ziet hij het als een plicht om zijn bijdrage te leveren in het kader van het nationaal welzijn van ons geliefd land. Voor zijn inzet heeft hij een ‘Certificate of Appreciation’ mogen ontvangen uit handen van Rezah Amirkhan, president van de Lions Club Parwani.  Als ondernemer heeft hij ook de gevolgen van de pandemie moeten ondervinden. 

Hij vertelt: “Mijn bedrijf heeft enorme financiële schade geleden,bedrijven moesten vanwege de afgekondigde lockdowns gesloten zijn.Ik begon eerst met een campagne op eigen initiatief om de gemeenschap te stimuleren zich te houden aan de MoHanA-regels.”

Dahoe vindt dat zijn campagne niet het gewenste resultaat heeft kunnen bereiken, omdat de corona gevallen bleven stijgen. Hij kwam toen op het idee om zijn campagne op een andermanier te vervolgen nu het Covid-19 vaccin beschikbaar is, met de slogan: “Ik ben gevaccineerd, u toch ook?

Hij heeft in dit kader niet alleen prominente personen benaderd, maar ook zijn klanten, leraren, apotheek-en winkelmedewerkers, etc. om de massa ertoe te bewegen zich te laten vaccineren.

Zijn hartgrondige dank gaat uit naar de fellows van Lions Club Parwani, DNA-voorzitter Marinus Bee, de ministers Kuldipsingh, Nurmohammed en Ramadhin en ook Kenneth Rambali, Reshma Mangre, Faried Pierkhan, Rezah Amirkhan, Daniella Rosario, Steven van Fredrikslust, Radio 10, Apintie Radio&TV, Dagblad Suriname, Times of Suriname, Vereniging Surinaams Bedrijfsleven, Suriprint, Manodj Hindori en een ieder die op welke wijze dan ook dit project heeft ondersteund.


Een bijzondere dank gaat uit naar het Koninkrijk der Nederlanden. Ondanks het feit dat het koninkrijk zelf worstelt met het Covid-19 virus, is door tussenkomst van ambassadeur Henk van der Zwan een gro
te hoeveelheid vaccins geschonken aan Suriname. In tijd van nood leert men zijn vrienden kennen. Hij wil tenslotte alle Surinamers verzoeken om zich te laten vaccineren, zodat wij spoedig kunnen terugkeren naar een normale situatie. Als iedereen zich laat vaccineren, kan het coronavirus zich niet verder verspreiden, je beschermt niet alleen jezelf, maar ook de mensen om je heen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?