Op maandag 13 september 2021 heeft de Regering van de Republiek Suriname bij monde van de President te kennen gegeven dat de oplossing van de huidige financieel-economische crisis langer duurt dan verwacht. Met het oog daarop kent de regering een compensatie toe door het beschikbaar stellen en faciliteren van een tijdelijke financiële tegemoetkoming aan werknemers over de periode september – december 2021.

In navolging hiervan heeft FHR School of Business besloten om aan studenten die zich voor het collegejaar 2021-2022 inschrijven of her-inschrijven een korting op het collegegeld te verlenen middels een wisselkoers reductie.

Studenten die zich, in de periode september – december 2021 inschrijven of her-inschrijven voor het collegejaar 2021-2022 voor het internationaal geaccrediteerd Bachelor of Business Administration (BBA) Programma of het Prebachelorprogramma, kunnen in aanmerking komen voor een compensatie in de vorm van een reductie op de wisselkoers voor conversie van de EURO naar de SRD.

Deze reductie op de wisselkoers houdt in dat het collegegeld voor het komend schooljaar zal worden berekend tegen een koers van 1 EURO=15 SRD in plaats van 1 EURO=SRD 23, hetgeen neerkomt op een verlaging van het collegegeld met 40%.

Voor FHR School of Business staat de toegankelijkheid tot internationaal geaccrediteerd onderwijs tegen sterk gereduceerde internationale tarieven centraal. In haar streven om bij te dragen aan een lerende en welvarende samenleving voorziet de Business School met deze wisselkoers reductie in een alternatief op de reeds bestaande studenten tegemoetkoming tot verlaging van het collegegeld. FHR School of Business gaat het nieuw collegejaar in met de hoop en het voornemen ook dit jaar (nieuwe) studenten te voorzien van kwalitatief hoogstaand onderwijs in een ethische en ambitieuze leeromgeving, zodat de beroeps en professionele competenties verder versterkt kunnen worden.

Bezoek de website www.fhrinstitute.sr voor aanmelding of meer informatie over de Bachelor programma’s. Download ook de nieuwe Algemene Brochure van FHR Institute for Higher Education.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?