De studenten van de IBW University, Masteropleiding Strategie Management en Organisatie hebben onlangs een rondleiding gehad in de Datacenter van ons lid Datasur. 

De rondleiding werd verzorgd door Whitney de Rijp, Commercial Affairs Manager bij Datasur. De studenten kregen tijdens dit bezoek inzicht in de kernwaarden van Datasur, hoe Datasur omgaat met haar personeel, hoe de operaties verlopen en ook een blik op al het apparatuur dat aan te pas komt tijdens de operaties.

De studenten waren daar in het kader van een werkopdracht voor het vak Management Consulting. Hun blik was vooral gericht op hoe Datasur in deze uitdagende periode, maar ook de steeds veranderende wereld van ICT bijblijft innoveren. Meer nog was de focus op hoe Datasur voldoet aan verwachtingen van klanten en nog steeds aandacht schenkt aan haar personeel en de persoonlijke ontwikkelingen. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?