Van ons lid OTNV

De 40/40 Million Dollar Workshop is een door OTNV ontwikkelde workshop aan de hand van de Accountability methodiek. Deze 3 uren durende workshop wordt ook wel de “million dollar workshop” genoemd, omdat het veel bedrijven wereldwijd heeft geholpen strategische gaps en oorzaken daarvan helder in kaart te brengen en een actieplan te ontwikkelen voor het wegwerken van deze gaps.
Met 40 jaar klantensuccessen en verbindingen in haar rugzak stelt DOOR International samen met partner OTNV 40 Surinaamse bedrijven in de gelegenheid zich op te geven voor een gratis workshop gericht op het directie- en managementteams van bedrijven.
Professioneel gefaciliteerd, gebruikmakend van beproefde methodieken en data verkregen uit uitgebreid onderzoek gaan de OTNV partners met u aan de slag om een concrete blauwdruk te creëren voor het succes van uw bedrijf.
Hoe krijg je mensen echt betrokken bij organisatiedoelstellingen of een cultuurverandering? Is werk niet simpelweg een noodzakelijkheid? Mensen technisch betrokken krijgen is heel makkelijk; je kunt iedereen door het programma halen. Emotionele betrokkenheid is een grotere uitdaging. Uiteindelijk zullen mensen zelf inzien waarom ze doen wat ze doen.
Tijdens de 40/40 Million Dollar Workshop gaan participanten door 4 belangrijke stappen die 16 Accountability best practices behelzen.
Do It: What am I (are we) accountable to do, by when?”
Solve It: What else can I (we) do
Own It: How am I (are we) contributing to the problem and/or solution?
See It: What is the reality I most need to acknowledge?
Een van onze eerste sessies van ‘The 40/40 million dollar workshop’ vond plaats bij UNASAT en was een groot succes. Zoals Carole Partoredjo, dat aangeeft:”Het was een zeer geslaagde workshop, zoals ik gewend ben van OTNV. Bij een recent gehouden MTO i.v.m. de ISO-certificering van het instituut, waar enkele uitdagingen ter sprake werden gebracht durfden medewerkers daar niet verder op in te gaan. Door de externe begeleiding van de facilitator waren werknemers vrijer, wat bijgedragen heeft aan het verkrijgen van inzichten in voorkomende uitdagingen”.

Meer weten of je organisatie registreren?
Register via: www.doortraining.sr 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?