PTC- University of Applied Sciences biedt vanuit haar geaccrediteerde Master opleiding Master of Business Administration in Innovation & Technology de module Circulaire Economie en Agri- en Voedseltechnologie aan als Contractonderwijs.

De module Agri- en Voedseltechnologie  is erop gericht om de cursist van informatie te verschaffen over de verschillende agrarische processen en de daarbij behorende innovatie binnen de voedseltechnologie. De module Circulaire Economie zal cursisten informatie verschaffen in de veranderende processen van grondstoffen naar eindproducten, veranderingsprocessen en sturing daarvan alsook de inbreng van innovaties. 

Registreren kan via de afdeling Community Based Research Education & Training (CBRET) op het e-mailadres cbret@ptc.edu.sr | 402509 ext. 1151/1152

Over de MBA in I & T

De Master of Business Administration in Innovation & Technology (MBA in I & T) is een NOVA geaccrediteerde opleiding die 18 maanden duurt en leidt op tot managers die breed inzetbaar zijn in verschillende organisaties of bedrijven, waarbij de nadruk wordt gelegd op ondernemerschap, duurzame technologie en innovatie. Het is een samenwerking met de University of Applied Science, Saxion in Nederland. Deze opleiding is ontwikkeld door het Lectoraat onder leiding van Dr. C.J. Linders, nadat bleek dat er in Suriname een toenemende behoefte is aan een gedegen en erkend technisch Master programma voor afgestudeerde PTC’ers en andere Bachelor studenten.

De Master of Business Administration in Innovation & Technology (MBA in I&T) is een deeltijdopleiding en biedt de mogelijkheid om je carrièreperspectief te verruimen of te veranderen. Studeren in deeltijd heeft als voordeel dat je werken en studeren combineert. Bovendien is de deeltijdopleiding afgestemd op de praktijk,waardoor je de lesstof direct kunt toepassen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Het curriculum bestaat uit 3 semesters. Het 3e semester wordt afgesloten met een oriëntatiereis naar Nederland (10 dagen). Tijdens deze reis worden verschillende organisaties bezocht die zich voornamelijk bezighouden met waste management, innovatie en duurzaamheid. Uiteindelijk wordt de studie afgesloten met het schrijven en presenteren van de Masterproeve.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?