De Surinaamse Ambassade in het Koninkrijk der Nederlanden, zal in samenwerking met de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de Wageningen University and Research (WUR) en de Dutch Employers’ Cooperation Programme (DECP, onder de VNO/NCW) een presentatie en discussie middag organiseren.

Het onderwerp, welke zal worden behandeld betreft Matchmaking Agro Sector Suriname – Nederland.

De bedoeling is het matchen van wenselijkheden en behoeften van de Nederlandse agro industrie met bereidheid en mogelijkheden van de Surinaamse.

Door de samenwerking tussen de VSB, DECP en alle andere benodigde instanties wordt gewerkt aan de verbetering van de  ‘ease of doing business’ in de Agrarische sector in Suriname, terwijl de WUR een bijdrage kan leveren op het gebied van innovatie en educatie. De VSB zal met haar partners/network, de instantie/vraagbaak zijn voor de matchmaking, terwijl het Ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij in Suriname het geheel zal ondersteunen.

De VSB kan vanwege de Covid-19 beperkingen geen grote groepen accommoderen. Deze meeting zal ook daarom ook virtueel te volgen zijn via Zoom. De virtuele deelnemers zullen via de chat optie vragen kunnen stellen.

Registratie mogelijk tot en met 27 oktober 2021.

Registreer Nu

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?