Namens het bestuur van VSB-YM

Bent u een young entrepreneur (ondernemer) of young professional? Of bent u nog student? Wilt u zo graag groeien in uw carrière en/ of studie, weten wat de tips & tricks, does and dont’s zijn? Ambities om voor uzelf te werken of starten met een nieuwe onderneming? Of weten welke skills en competenties noodzakelijk zijn hiervoor?

Dan is de Vereniging Surinaamse Bedrijven Young Management (VSB-YM) Suriname de beste plek voor u. Zie de link voor de registratie, waarbij bestaande leden van VSB gratis lid (max 2 young professionals per lid) mogen worden voor de periode 1 Okt 2021- 30 Sept 2022.  

Link Registratie: https://forms.gle/jF77sZ3gFApARUKPA

Het nieuwe VSB-YM bestuur wil zich voornamelijk gaan focussen op drie strategische pijlers t.b.v. haar leden, namelijk:

  1. Strategisch Plateau 1 Q3 2021- Q1 2022: Ontwikkelen en behouden van het lerend vermogen voor het kunnen bouwen van impactvolle organisaties. Aan VSB-YM leden zal uiteenlopende expertise over het volledige scala van ondersteunende diensten voor jeugdondernemerschap bijgebracht worden. Trainingen in zowel hard en soft skills voor capaciteits- en competentie ontwikkeling van de VSB-YM leden. 
  2. Strategisch Plateau 2 Q2- Q4 2022: Vormen van het innoverend vermogen voor het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen, producten en diensten. Door de collectieve expertise van het VSB-YM netwerk bijeen te brengen, zal er een uniek perspectief gecreëerd worden van ondernemerschap, zodat hiaten in de ontwikkeling en voortzetting van jong ondernemerschap in Suriname gecultiveerd wordt. Met dit inzicht zullen we samenwerken met VSB-YM leden om nieuwe oplossingen voor-in-en door Suriname te ontwikkelen.
  3. Strategisch Plateau 3 Q1- Q2 2023: Het drukken van de stempel voor jeugdondernemerschap binnen Suriname. Als VSB-YM organisatie zullen we werken aan de positionering van de vereniging als ​​leidende autoriteit op het gebied van jeugdondernemerschap in Suriname. 

De voorzitter, Anvit Ramlakhan, geeft aan dat er middels key partnerschappen- en activiteiten de relevante resources zullen worden aangesproken voor het realiseren van de waarde propositie van het VSB-YM bestuur t.b.v. haar leden, namelijk: “Elke jonge Surinamer, ongeacht hun omstandigheden of achtergrond, wordt in staat gesteld en gefaciliteerd om hun geweldige idee om te zetten in een succesvol bedrijf, waardoor jeugdondernemerschap wordt gecultiveerd voor het stimuleren van een duurzame economische ontwikkeling van Suriname, het creëren van banen en het versterken van gemeenschappen”. Hieronder ons strategy model canvas.

 Blijf onze page volgen, de eerste en grootste Young Professional & Entrepreneurship Seminar staat gepland voor November 2021, waar de VSB-YM membership je gratis toegang geeft. 

Ons motto: “We kunnen niet altijd bouwen aan de toekomst voor onze jeugd, maar we kunnen wel bouwen aan onze jeugd voor de toekomst. So, stand up and start with developing yourself for your own future!”

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?