De afgezant van Oostenrijk, Ambassadeur Stefan Scholz, heeft op 10 november 2021 een bezoek gebracht aan de VSB. In deze eerste kennismakingsronde werd de aandacht vooral gevestigd op wat de ambassadeur als boodschap kan meenemen richting Oostenrijkse ondernemers. VSB voorzitter Bryan Renten maakte duidelijk dat Suriname open staat voor business. De VSB zal er ook alles aan doen om op de juiste en een professionele manier ondersteuning te bieden aan potentiële nieuwkomers op de Surinaamse markt en partnerschappen. Verder werd door de voorzitter en directeur Malty Dwarkasing een overzicht geboden van de macro economische situatie van het land, gelinkt aan het ondernemingsklimaat. Er zijn afspraken gemaakt over verder contact. 

Aan deze sessie namen deel voorzitter Bryan Renten, Ondervoorzitter Wilfred Baldew, directeur Malty Dwarkasing en Senior Policy Officer Kamlesh Ganesh.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?