De VSB heeft op 9 november 2021 de Surinaamse Ambassadeur in Nederland, Rajendre Khargi mogen ontvangen. De Ambassadeur is momenteel op werkbezoek in Suriname. Met de VSB is er gesproken over de visie van de ambassade in Nederland in het kader van verdere verbetering van de handelsrelatie tussen beide landen. Er wordt met nadruk gesproken over een transitie van ontwikkelingssamenwerking naar een handelsrelatie. Hierin is de rol van de private sector ook aan de orde gekomen. Zowel de VSB als de ambassadeur zijn het over eens dat investeerders en potentiële partnerschappen de juiste ondersteuning verdienen. In dit kader zal er samen verder gewerkt worden aan het realiseren van dit doel. 

De deelnemers aan deze sessie waren: Bryan Renten (Voorzitter VSB), Wilfred Baldew (transport en Ondervoorzitter VSB), Hans Hiralal (handel), Jan van Charante (toerisme), Sylvia Ang (toerisme), Arianne de Bye (agro), Malty Dwarkasing (directeur VSB), Kamlesh Ganesh (SPO VSB).

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?