Onlangs mocht de St. Aloysiusschool een donatie in ontvangst nemen van Lucky Store. Bij een inbraak werden de watervoorziening supplies van de school meegenomen. Het bedrijf vindt het heel belangrijk dat er op school stromend water is voor een goede hygiëne. Lucky Store doneert daarom aan hen een hydrofoor en druktank. Lucky Store directeur Corad Issa stelt dat het bedrijf in het kader van haar maatschappelijke bijdrage, middelen heeft gereserveerd ter stimulering van hygiënemaatregelen en gerelateerde maatregelen. Op deze manier levert zij ook haar bijdrage om onze maatschappij veilig en covid vrij te houden.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?