Fernandes Bakkerij NV is sinds 2020 bezig geweest met het ontwikkelen van een delivery en ophaal applicatie voor haar producten. De Bakkerij heeft al een poos (ook sinds de pandemie begon) de behoefte gezien voor een home delivery applicatie en hoopt met deze stap te voorzien in een deel daarvan. 

Vooralsnog kunnen middels deze applicatie binnen een straal van 7 kilometers vanuit de Bakkerij aan de Kernkampweg deliveries gedaan worden.  

De applicatie heeft ook mogelijkheden voor bestellingen voor de ophaal van de warme bakker producten. 

De ruimte voor ophaal van de producten die besteld worden via de applicatie is ook elders ingericht. Klanten kunnen hun bestellingen dus afhalen in een ruimte apart van de andere fysieke bezoekers. 

Warme Bakker applicatie is zowel in de Apple appstore als de Google Play Store te vinden onder de naam Warme Bakker. De applicatie is ontworpen door Apptastic NV.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?