U.S. Commercial Service is organizing a Virtual Networking Event December 6-10, 2021.

This virtual networking event will provide the opportunity to talk with U.S. based CEOs/Presidents, sales and supply chain representatives, and business development managers who are seeking to expand their international distribution and/or joint venture opportunities in South America.

The event is free of charge for local companies in the South America Region.

Se flyer below for more information:

South America Virtual Networking Event Flyer for Local Companies

Interested companies can register for the event here.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?