In het kader van hun social responsibility als bedrijf naar de gemeenschap, hebben VABI en Subema besloten dit jaar de Stichting Autisme Suriname te helpen aan hun doel om meer bewustwording over autisme te helpen creëren door autisme als thema van de 2022 kalender op te nemen. “Hoe meer je over iets weet of leert, hoe meer je tot het besef komt dat kinderen en volwassenen uit het autisme spectrum geen aandoening (ziekte) hebben, maar op een andere manier denken.”

Matthew, Zaïm, Gabriëlle, Aidan, Farah en Enzo, 6 fijne en pure jonge mensen uit het autisme spectrum stralen op de VABI – Subema kalender 2022. Elk met een persoonlijke boodschap en informatie over autisme. Een “eyeopener” voor andere kinderen en volwassen in Suriname. 6 jonge ambassadeurs die meehelpen – Austisme Awareness- te creëren. 

“VABI en Subema weten dat wij niet  voor een ieder een kalender zullen hebben, maar we verwachten dat diegene die een kalender krijgen aan de hand van de informatie welke op de kalender staat hun bijdrage leveren door mee te helpen anderen in hun omgeving ook bewust te maken over autisme, zeggen de organisaties.

Een digitale versie van de kalender  kan gedownload worden via de VABI website: www.vabi.sr

Foto’s: Enzo Monsanto/Vabi en Subema

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?