Dirk Joosse en Jannes van der Velde van de Dutch Employers Cooperation Program, een werkarm van VNO/NCW en tegenhanger van de VSB in Nederland,hebben op 17 december 2021 beleefdheidsbezoekjes gebracht aan enkele Surinaamse ministers. 

Het eerste bezoek werd gebracht aan de minister van LVV, Prahlad Sewdien, vervolgens de ministers van Arbeid Werkgelegenheid en Jeugdzaken Reshma Kuldipsingh en Economische Zaken, Technologische Innovatie en Ondernemerschap Saskia Walden. Het laatste bezoek werd afgelegd aan minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business and International Cooperation. Deze ontmoetingen waren allemaal tegen het licht van de samenwerking tussen de VSB en DECP in het kader van de verdere versterking van sociale dialoog in Suriname. VSB is een grote voorstander van middels sociale dialoog Surinaamse uitdagingen aangaan. In dit kader biedt VNO/NCW, via haar werkarm DECP technische bijstand waarbij de vakbeweging ook nou wordt betrokken. De overheid als een van de partners binnen sociale dialoog neemt ook kennis van de handelingen die nu gepleegd worden door de VSB en partners. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?