Op woensdag 22 december 2021 heeft dhr. Randy Gaytano Amania als best geslaagde Bedrijfskunde student van UNASAT de vierde OTNV Bedrijfskundeprijs in ontvangst mogen nemen. De OTNV-bedrijfskunde prijs is in december 2018 ingesteld als jaarlijkse terugkerende stimulans voor bedrijfskunde studenten om uitzonderlijke prestaties neer te zetten in het vakgebied waarin het bedrijf opereert.

Organizational Transformers N.V. (OTNV) is ontstaan uit een fusie van 4 consulting bedrijven die al langer dan 15 jaar actief waren in Suriname. OTNV is de enige officiële vertegenwoordiger van DOOR International, die in 2021 haar 40 jaar jubileum herdacht. DOOR International is actief in meer dan 100 landen en ondersteund bedrijven behorende tot the Fortune 500 in de wereld met o.a. cultuur transformatie trajecten. Bekende bedrijven waaronder Swarovski, Avianca Airlines en Ford behoren tot klanten die gebruik hebben gemaakt van veranderingsprogramma’s welke wereldwijd worden uitgerold door consultants, trainers en coaches in het DOOR Netwerk. In Suriname worden deze diensten aangeboden door OTNV, en zijn er al meerdere succesvolle trajecten uitgevoerd bij gerenommeerde Surinaamse bedrijven. Onder de paraplu van DOOR International is OTNV ook licentiehouder voor de Accountability Culture programma’s van Culture Partners (voorheen Partners in Leadership), een toonaangevend bedrijf op het gebied van cultuurverandering.

Naast het partnerschap met DOOR International is OTNV ook de officiële vertegenwoordiger van de Ken Blanchard Company in Suriname. Ken Blanchard staat bekend als de geestesvader van het Situationeel Leiderschaps model, een effectief model van leiderschap voor managers en directeuren van bedrijven.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?