Tijdens de jaarafsluiting van FIRM Engineering N.V. op 27 december 2021 is Emily Bari, studente van de Anton de Kom Universiteit, uitgeroepen tot winnaar van de FIRM Performance Scholarship die jaarlijks wordt uitgereikt. De studiekosten van Emily worden tot aan haar afstuderen bekostigd door het bedrijf. Daarnaast ontving zij een laptop en leuke gadgets.

De verheugde winnares gaf aan dat het ‘scholarship’ programma haar vanaf aanvang van de studie Infrastructuur flink heeft gestimuleerd om topprestaties te leveren; met het mooie resultaat als bekroning. De ‘scholarship’ komt haar zeer gelegen vanwege de extra hoge studiekosten doordat zij in Nickerie woonachtig is.

De overige studenten die ook hoogste scores hebben behaald voor eerstejaarsvakken Rufaro Adipi, Gordon Main en Supriya Tahal werden eveneens bekroond tot ‘firm performer’. Alle ‘firm performers’ worden uitgenodigd om deel te nemen aan de leerrijke en leuke evenementen die het bedrijf organiseert om daar hun voordeel mee te doen.

Het is de 9e keer dat FIRM Engineering deze jaarlijkse beurs uitreikt in samenwerking met de Anton de Kom Universiteit van Suriname, faculteit der Technologische Wetenschappen afdeling Infrastructuur. Het bedrijf en de universiteit zijn content met de resultaten van het programma dat ten doel heeft om excellente studieprestaties te stimuleren.

De eerste formele actie van ’scholar’ Emily Bari was het aansteken van de pagara ter ceremoniële afsluiting van het FIRM Engineering kalenderjaar.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?