Op 3 februari lanceerde OTNV haar Virtual Journeys website, www.doortraining.sr. Dit is een website waarop het bedrijf een overzicht heeft geplaatst van alle virtuele trainingen die OTNV aanbied in 2022 in samenwerking met haar internationale partner DOOR International.

Voor het jaar 2022 zijn maar het liefst 15 virtuele trainingen ingepland die via de website worden aangeboden.

De kick-off van de trainingen opgenomen in het trainingskalender 2022 is op 16 februari a.s. met de training “Accelerate your Potential by Using your Strenghts”. Een week later lanceert OTNV haar nieuwste training over een onderwerp dat steeds relevanter wordt in de wereld, genaamd ‘A better workplace for All”. Deze training gaat over het identificeren van en omgaan met ongewenst gedrag op de werkvloer.

Het virtueel aanbod van OTNV bestaat uit 2 groepen t.w. de FOCUS100 en de vILT workshops

De Focus100 Live Online trainingen zijn ontworpen als korte modules met een krachtige kern om het leren te versnellen. De Virtual Journeys in deze series hebben een doorlooptijd van maximaal 100 minuten en helpen je om op een snelle manier opgedane kennis en vaardigheden te transformeren naar de dagelijkse praktijk. Participanten leren tools, technieken en modellen in te zetten om meer resultaat te behalen in hun werk. Trainingen in de FOCUS100 serie worden aangeboden tegen een prijs van USD 20,- per persoon.

De vILT-workshops zijn uitgebreidere programma’s die bestaan uit meerdere sessies van 2 tot 4 uur. Deze workshops bieden meer diepgang en tools en technieken om in te zetten in de dagelijkse praktijk. De sessies zijn zeer interactief, hierdoor is de inhoud beter verteerbaar zonder dat u teveel tijd aan kwijt bent. De prijs voor deelname aan een vILT workshop start bij USD 100,- per persoon.

Via de Virtual Journeys website kunnen geïnteresseerden meer informatie opvragen, de informatiebrochures downloaden en registreren voor één van de opkomende trainingen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?