De groep Zakelijke Dienstverlening (Business Services) heeft op vrijdag 4 februari 2022 tijdens haar Groepsvergadering nieuwe vertegenwoordigers aangewezen. Anuskha Sonai (vertegenwoordiger van het lid Spang Makandra NV) is aangewezen als de Nieuwe Groepsvertegenwoordiger. De vorige groepsvertegenwoordiger, Rolf Verwey (vertegenwoordiger van het lid Firm Engeneering) is aangewezen als plaatsvervangend groepsvertegenwoordiger. 

De diensten sector is groot en divers en beslaat voor een groot deel uit MKMO’s. Deze sector is daarom een grote beroepen generator. Groepsvertegenwoordiger Anuskha Sonai is dankbaar voor de mogelijkheid om om deze rol te mogen vervullen. Zij geeft aan zich te zullen inzetten voor ontwikkelen van de sector dienstverlening zodat deze sector kan ontwikkelen tot een top sector. “Dat is belangrijk omdat een land dat haar diensten sector goed ontwikkelt, beter in staat is haar economie te ontwikkelen. ”, aldus mw Sonai.

De groep bestaat momenteel uit 70 leden die actief zijn in ICT, financiele dienstverlening, engineering, juridische dienstverlening en consultancy.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?