Afgelopen maandag 7 februari bereikte ons het droevig bericht dat de heer Naipalsing Willem Lalbiharie, bij ons meer bekend als Wim Lalbiharie, Algemeen Directeur van FATUM Schadeverzekering N.V. is heengegaan.

De heer Wim Lalbiharie heeft de VSB altijd een warm hart toegedragen als lid. Bij vele activiteiten van de VSB waaronder de Corporate Social Responsibility Award Gala, de VSB Startersdag voor Young Entrepreneurs en andere,  heeft hij een enorme bijdrage geleverd.

In de periode 1996  tot 2002 heeft hij de VSB gediend in de hoedanigheid van bestuurslid als vertegenwoordiger van  de Groep Verzekeringswezen. Hierbij heeft hij zich enorm ingezet voor de Vereniging en met toewijding bijgedragen aan de realisatie van gestelde doelen.

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven is hem erkentelijk voor de jarenlange geleverde bijdrage en ondersteuning.

De begrafenis van de heer Lalbiharie heeft op donderdag 10 februari plaatsgevonden.

Wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe met dit groot verlies.

Rust zacht Wim

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?