De VSB heeft op 9 februari 2022 een onderhoud gehad met de recent aangewezen Surinaamse ambassadeur in Brussel, Gilbert van Lierop. Dhr. van Lierop bezocht de VSB op eigen verzoek, om meer te weten over de verwachtingen die er zijn vanuit het Surinaams Bedrijfsleven en met welke boodschap hij naar België mag vertrekken.

Voorzitter Bryan Renten gaf een overzicht van de kansen en mogelijkheden die er allemaal zijn in Suriname die benut moeten worden. Daarnaast werd de nadruk gelegd op het stimuleren van duurzaam ondernemen en dus ook het aantrekken van duurzame investeringen. Gevraagd is om speciaal aandacht te besteden aan de handelsbarrières tussen beide landen. 

De VSB committeert zich aan het verwelkomen en faciliteren van duurzame relaties tussen Belgische bedrijven (organisaties) en haar leden. De voorzitter stelde het op prijs dat Dhr. van Lierop, zoals het ook gewenst is, voor zijn vertrek een onderhoud heeft met het bedrijfsleven.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?