Het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) heeft vandaag in samenwerking met Badoella.com een succesvol overheidscommunicatie webinar gehouden. De deelnemers waren enthousiast over de praktische tips en smachten naar meer detailinformatie over de inzet van overheidscommunicatie, perswoordvoering en de manier waarop persoonlijke waarden worden ingezet.

De recording van Webinar: Hoe overwint overheidscommunicatie de uitdagingen in Suriname?
Passcode: 5jgFB^UE

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?