Does Travel & Cadushi Tours is een gerenommeerde reisorganisatie die in 2020 haar zestigjarig bestaan  heeft gevierd. Does Travel & Cadushi Tours heeft de afgelopen decennia een wereldwijd netwerk opgebouwd en is per 1 januari toegetreden tot de prestigieuze brancheorganisatie UNITED STATES TOUR  OPERATORS ASSOCIATION In New York. 

Does Travel & Cadushi Tours is al jarenlang lid van de onderstaande brancheorganisaties:

  •  IATA (erkend sinds 1961) International Air Transport Association 
  •  ASTA (American Society of Travel Advisors)-USA 
  •  ETOA (European Tourism Association)-Europa 
  •  The International Eco Tourism Society-USA 
  • The Adventure Travel Trade Association-USA 
  • SHATA (Suriname Hotel and Tourism Association) 
  • VSB (Vereniging Surinaams Bedrijfsleven) 

TAILOR MADE TOURS OP WWW.DOESCADUSHI.SR 

Door het wereldwijde netwerk van Does Travel & Cadushi Tours kunnen wij overal in de wereld Tailor  Made Tours voor u verzorgen; op maat samengestelde reizen, helemaal afgesteld op uw persoonlijke  wensen. 

Het lidmaatschap van Does Travel & Cadushi Tours bij de United States Tour Operators Association zal  kwalitatief meer voordelen opleveren voor zowel de reizigers naar de USA al dan niet in combinatie  met een hotel en/of tour of andere diensten, alsook voor Amerikanen die een bezoek brengen aan  Suriname. Dit zal ook zeker gemerkt worden tijdens de populaire groepsreizen van Does Travel &  Cadushi Tours naar USA en Canada: nog meer mogelijkheden en nog betere kwaliteit. 

AMERICAN AIRLINES NAAR SURINAME 

De toetreding tot de United States Tour Operators Association past naadloos bij de ontwikkeling  met betrekking tot de komst van American Airlines naar Suriname. Niet alleen op het gebied van het  uitgaande toerisme naar de USA maar zeker ook met betrekking tot het inkomend toerisme naar  Suriname. De toetreding tot deze prestigieuze organisatie biedt Does Travel & Cadushi Tours nog meer  mogelijkheden om de service naar haar klanten verder te optimaliseren. 

VRIENDEN EN FAMILIE OP BEZOEK IN SURINAME 

Heeft u vrienden en familie op bezoek in Suriname, kijk dan vooraf even op onze website www.doescadushi.sr/Suriname

Does Travel & Cadushi Tours kan u niet alleen van dienst zijn bij uw reis naar het buitenland, maar ook  met goedkope vliegtickets naar Suriname, hotels en appartementen in Suriname en natuurlijk tours  naar het prachtige binnenland van Suriname. 

Neem een kijkje op de site en geniet van de prachtige videobeelden van Switi Sranan. 

BOEK ONLINE UW VLIEGTICKET 

Binnenkort is het mogelijk om online uw vliegtickets te boeken bij Does Travel & Cadushi Tours, jawel,  naar elke bestemming waar u zich ook bevindt in de wereld. Wel zo makkelijk met een TOP SERVICE. U  kunt natuurlijk ook altijd gezellig langskomen op ons kantoor aan de Burenstraat 4 in Paramaribo. 

WORLD TRAVEL AWARDS 

Does Travel & Cadushi Tours heeft in 2021 maar liefst 2 prijzen toegewezen gekregen van De World  Travel Awards in Londen. Does Travel & Cadushi Tours werd benoemd tot: 

  1. Suriname Leading Destination Management Company  
  2. Suriname Leading Touroperator

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?