De volgende maandelijkse gratis webinar van VSB Young Management  staat voor de deur. 

Dag: Zaterdag 2 April 2022 

Tijd: 11.00-12.00
Platform: Zoom

Registratielink

De spreker van deze webinar is Geeta Rosiek van de Hakrinbank N.V. Zij zal het hebben over “Financial Management for Young Entrepreneurs”.

Mevrouw Rosiek is een energieke, zeer gemotiveerde, gedreven en sociaal bewogen vrouw, die het belangrijk vindt om altijd goed voor de dag te komen. Zij heeft het vermogen om positieve relaties op te bouwen in zowel haar professionele – als privé omgeving. Zij heeft al ruim 29 jaren ervaring in de bankensector en is tevens 10 jaren verbonden aan de Lions Club Kwatta. Daarnaast is zij ook een trotse moeder van een dochter, die piloot is van beroep.  

In 1993 begonnen als administratief medewerker op de Foreign Transfers Dept. van de Hakrinbank N.V. en thans Relationship manager op de Business Banking Dept. In 1196 behaalde zij haar propedeuse in Rechten aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Zij heeft een Bachelor in Economics behaald bij IDPM INHolland en haar MBA in Management & Finance behaalde zij in 2011 .aan het  Mr. F.H.R. Lim A Po Institute for Social Studies Daarnaast heeft zij diverse opleidingen genoten waar onder:                                 

Quality improvement for business reports, Corporate loan via NIBE SVV, AML course & workshop bij KPMG Business & Advisory Services, Leadership skills by Slide Edge Consultancy.

In 2006 werd mevrouw Rosiek benoemd tot junior Relationship manager en in 2012 Relationship manager. Zij is trots om deel uit te maken van de nummer 1 Business Bank en een van de grootste banken in Suriname, de Hakrinbank N.V. Zij bezit een enorm scala aan vaardigheden voor het kunnen aanbieden van bankproducten w.o. het verstrekken van kredieten en is constant gefocust op wat belangrijk is voor haar cliënten en de instelling.

Tot aanstaande zaterdag!

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?