“De komende 80 jaren zullen voor Fernandes Bottling Company mooier, groter en nog beter zijn dan de afgelopen 83 jaren zijn geweest. 2021 was voor ons bedrijf ongekend zwaar, maar over enkele maanden verrijst op deze plek een nieuwe, moderne en duurzaam gebouwde productiefaciliteit waar Fernandes Bottling weer haar eigen producten kan bottelen”.

Bryan Renten, COO Fernandes Group

Onder leiding van Alvin Venetiaan heeft het team samen met experts uit binnen- en buitenland de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het ontwerpen van de nieuwe fabriek en alle bijbehorende faciliteiten. De ceremoniële eerste steenlegging is op een feestelijke manier gedaan; nu is het bouwen, bouwen en bouwen, op weg naar een total beverage company.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?