De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven heeft vanaf 15 april 2022 een nieuw Directieteam. Sherida Mormon zal op 15 april 2022 aantreden als Directeur en Kamlesh Ganesh als Deputy-Director.

Mevrouw Mormon heeft een doctorandus – graad in ontwikkelingseconomie. Zij heeft meer dan 20 jaar werkervaring in Suriname. Zij heeft vanwege haar werkervaring specifieke expertise ontwikkeld in het uitvoeren van economisch-milieu- en sociale impact en haalbaarheidsstudies. Zij coached coöperaties en NGO’s en bedrijven in management en transitie vraagstukken. In haar  professionele werk ligt de focus vooral op innovatie en duurzame ontwikkeling. Zij heeft werkervaring in de private publieke als de sociale sector. Ze is veelzijdig maar heeft zich vooral  gespecialiseerd in  gemeenschapsontwikkeling en bedrijfsontwikkelingsvraagstukken. In haar werkgebied heeft zij voor regionale als Internationale organisaties zoals de EU, De IDB de FAO, USAID werkzaamheden verricht.  Ze is verder actief lid van de Vereniging van  Economisten.

Naast het aantreden van mvr. Mormon is Dhr. Kamlesh Ganesh, tot 14 april 2022 nog Senior Policy Officer, benoemd tot Deputy-Director van de VSB. Hij heeft een achtergrond in Communicatie,  en heeft Recht, en Strategie Management en Organisatie gestudeerd, en is daarnaast door de ILO getraind in het Management van Employers en Business Member Organizations. Zijn belangrijkste verantwoordelijkheidsgebieden worden nu internationale samenwerking, managing van partnerschappen van samenwerkende organisaties en communicatie. Uiteraard blijft Dhr. Ganesh nog betrokken als vertegenwoordiger van de VSB binnen het Arbeid Advies College, Decent Work Monitoring Commission en andere tripartiete organen.

Het Bestuur vertrouwt erop dat deze functionarissen, samen met Leden, Bestuur en Bureau,  een belangrijke rol zullen vervullen in het voortzetten van de ambities van de Vereniging.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?