De heer Ray Davidson, Deputy Ambassador to the Republic of Suriname van de British High Commission heeft op op dinsdag 19 april 2022 een bezoek gebracht aan de VSB.

Het doel was om van gedachten te wisselen over de handel tussen Suriname en de United Kingdom, maar ook een blik te werpen op potentiële investeringsmogelijkheden. 

De delegatie werd ontvangen door VSB Directeur Sherida Mormon en Deputy Director Kamlesh Ganesh.

De Deputy Ambassador gaf aan dat de missie vanwege de covid-19 pandemie de afgelopen periode minder heeft kunnen doen in en met Suriname. Er zijn toch samenwerkingsmogelijkheden die de Britten zowel Britse als Surinaamse bedrijven niet voorbij willen laten gaan. 

Vooralsnog zijn de Britten in een verkenningsfase. Zij kijken graag uit naar mogelijkheden in het connecten van Britse bedrijven met Surinaamse. Het vervolg van dit deel wordt opgepakt met de vervanger van de heer Davidson. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?