Op de residentie van ambassadeur Henk van der Zwan, van het Koninkrijk der Nederlanden, bracht ondervoorzitter Wilfred Baldew op 27 april 2022 zijn felicitaties uit aan het adres van koning Willem-Alexander, wiens jaardag aanleiding is tot de viering van Koningsdag. Tijdens de bijeenkomst op de ambtelijke residentie waren naast de staf van de Nederlandse ambassade ook de president van de Republiek Suriname, assemblee voorzitter Marinus Bee, parlementariërs, leden van de Raad van Ministers, het Corps Diplomatique en vertegenwoordigers van de private sector aanwezig.

President Chandrikapersad Santokhi haalde in zijn toespraak de verbeterde banden aan tussen beide landen. 

Dhr. Baldew stelt dat op het gebied van business to business de relatie met Nederland verder ontwikkeld en bevorderd zal  moeten worden. De private sectoren zullen intensiever de mogelijkheden voor het zakendoen moeten bekijken, zodat ook een bijdrage kan worden geleverd aan het verder herstellen van de Surinaamse economie”, zegt dhr. Baldew.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?