Op woensdag 20 april vertegenwoordigde de Ondervoorzitter van de VSB, Wilfred Baldew, de VSB bij de Private sector meet & greet die werd georganiseerd door de niet-residerende Ambassadeur van Spanje in Suriname Fernando Nogales. In een heel ontspannen sfeer is er gesproken over de bilaterale handelsbetrekkingen tussen beide landen en de mogelijkheden die er bestaan voor beide landen. Nadrukkelijk is door de Ambassadeur gewezen op de voordelen die het Surinaams Bedrijfsleven zou kunnen halen uit het zaken doen met in Brazilië gevestigde Spaanse Bedrijven. Ook vanwege de hoge kosten die momenteel gepaard gaan in de scheepvaart van en naar Europa, werden de voordelen belicht in het zaken doen met Brazilië.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?