De Houtgroep binnen de VSB heeft sinds 27 april 2022 een nieuwe Plaatsvervanger van de Groepsvertegenwoordiger. Dhr. Cees Dilweg heeft zijn portefeuille ter beschikking gesteld. Op de Groepsvergadering van 27 april werd bij enkele kandidaatstelling Mw. Anne Greet-Dilweg van Randoe Suriname NV. benoemd tot Plaatsvervanger, conform artikel 12 van Statuten der Vereniging. Dhr. Benito Chin Ten Fung werd bij de Groepsvergadering op 18 juli 2018 benoemd tot Groepsvertegenwoordiger en Dhr. Cees Dilweg als Plaatsvervanger. Dhr. Cees is sinds 1982 lid van de VSB met zijn bedrijf Randoe Suriname NV.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?