Op maandag 25 april 2022 hebben Creative Tech Hub Caribbean in partnership met ActionINVEST Caribbean de launch van de eerste Who’s Who in Suriname Business Guide ingeluidt.

De Who’s Who in Suriname Business Guide is een business directory bestaande uit een fysiek bedrijven blad en een website.

Er worden 12000 exemplaren gemaakt van het blad en deze worden gedistribueerd op strategische locaties. Vanwege ons regionale partnership met Guyana en Trinidad en Tobago, maken wij ook gebruik van een regionaal distributienetwerk.

Onze directory is georganiseerd per economische sector en biedt een op maat gemaakte lay-out van bedrijfsprofielen, contactgegevens en foto’s van belangrijke spelers binnen de organisatie: directeuren, senior executives en management. Deze zijn verder verbeterd met belangrijke inzichten van marktleiders en onze staf schrijvers.

Suriname wordt steeds aantrekkelijker voor investeerders en regionale bedrijven die willen samenwerken met lokale partners. De Who’s Who in Suriname Business Guide wordt een kompas voor iedereen die zaken wil doen in en met Surinaamse bedrijven.

Suriname en Guyana hebben veel overeenkomsten op het gebied van local content development en capacity building. De samenwerking van de private sector is reeds geïnitieerd met de oprichting van de Suriname-Guyana Private Sector Council. Met de samenwerking van Creative Tech Hub Caribbean en ActionINVEST Caribbean wordt er direct invulling gegeven aan een aantal zakelijke mogelijkheden (business opportunities) in Suriname en Guyana.

Bezoek whoswho.sr. voor meer informatie.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?