FHR School of Business organiseerde op zaterdag 23 april 2022 de 5e FHR Business Fair, waar 17 gedreven en ambitieuze ondernemers in groepsverband hun producten ten toon gesteld hebben aan medestudenten, docenten, juryleden, vrienden en familie.

Tijdens de Business Fair zijn de jonge ondernemers die allemaal student zijn van FHR School of Business, in de gelegenheid gesteld om hun creatieve, innovatieve en milieuvriendelijke producten te presenteren. Als onderdeel van de Business Fair hebben de ondernemers ook een Business Pitch gehouden voor een drie-leden tellende jury, bestaande uit Fabian Wazirali, Santusha Pengel, Rajshree Patandin, allen master level graduates van FHR Institute for Higher Education.

Aan het eind van de beursdag werd bekend welke ondernemingen de beste stand hadden en de beste Business Pitch gehouden hebben. Smell-Lux, producent van natuurlijke deodorant, werd uitgeroepen tot de Winnaar van de 5e Business Fair. Op de tweede plaats eindigde Kowru Tafra NV. Deze onderneming vervaardigt tafels die dienen als koelers. De derde prijswinnaar werd Dhup, producent van multifunctionele tonnen. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?