Een Memorandum of Understanding (MOU) is op 5 mei 2022 ondertekend door de University of Applied Sciences & Technology (UNASAT) en het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR). Met deze MOU is de jarenlange samenwerking geformaliseerd om gezamenlijk exclusieve trainingen aan te bieden. UNASAT heeft meerdere studierichtingen op HBO-niveau en breidt hiermee ook haar cursusaanbod uit. De behoefte voor gedegen cursussen die voldoen aan de geldende regels in de onderwijssector, is groot. CCPR verzorgt sinds 2015 via de CCPR Academy, diverse trainingen op het gebied van communicatie, management, leiderschap en klantgerichtheid.  De cursussen/trainingen die er via de UNASAT Institute for Certified   studies, worden aangeboden, voldoen aan de kwaliteitsstandaarden en worden getoetst aan de actuele werkomgeving. Trevo-Lyn Feurich, voorzitter van UNASAT kijkt uit naar een intensievere samenwerking om het bestaand curriculum uit te breiden met een aangepast cursusaanbod via CCPR.

Voorzitter CCPR, Angela van der Kooye – Wij zijn erg trots dat wij samen met UNASAT, de volgende stap mogen nemen in professionalisering en groei. Het betreft een jarenlange samenwerking van negen succesvolle jaren, die vandaag een hoogtepunt heeft bereikt. Met deze samenwerking kunnen wij meer cursussen ontwikkelen, die voldoen aan de standaarden in de onderwijssector. Met CCPR academy voldoen wij aan de behoefte van korte cursussen over onderwerpen die toegespitst zijn op de zakelijke werkomgeving in ons land-

Gezien de huidige ontwikkelingen in ons land, zoals de recente olievondsten en het diversifiëren van verschillende sectoren, is het noodzakelijk om capaciteitsuitbreiding van het personeel te bewerkstelligen. Voldoende personeel opleiden, om mee te gaan met de ontwikkelingen op nationaal en internationaal niveau. Het verbeteren van de dienstverlening voor producten en diensten, draagt ook bij aan de ‘value chain’ en professionalisering. En biedt ruimte om continu in te spelen op technologische ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Note
Zijn er interessante weetjes of activiteiten waar u graag ook via de Nieuwslijn van de VSB aandacht voor wenst, kunt u gerust contact opnemen met de heer Kamlesh Ganesh via zijn mailadres kamlesh.ganesh@vsbstia.org, of bellen naar het Bureau van de VSB. Hetzelfde geldt voor advertenties.

Wordt lid
Adverteren?